Suna acumContact

Despre noi – tipografie – Sian Image Media

Despre noi - tipografie - Sian Image Media

 

Sian Media Image este o solutie pentru tot ceea ce inseamna tipar digital si offset, web, agentie de publicitate – tipografie complet utilata. Oferim servicii de imagine de calitate si punem un accent deosebit pe profesionalismul cu care o facem. Portofoliul nostru este unul amplu, deosebit, iar clientii nostri vechi nu ezita sa vina cu placere de fiecare data la noi.

Unul dintre cele mai dificile teste pe care le are de trecut orice afacere este sa isi aleaga oamenii corecti cu care sa isi lucreze imaginea. O imagine buna inseamna increderea clientilor. O tipografie de calitate creste increderea clientilor, ceea ce inseamna un portofoliu de vanzari de succes. O cifra de afaceri ridicata conduce la stabilitate si la o constructie solida in jurul acelei afaceri.

Am incercat de multe ori sa explicam celor care ne-au trecut pragul ca imaginea unei afaceri este cea care aduce cel mai mare aport in privinta vanzarilor. Desi si serviciile oferite sunt importante, imaginea si felul in care ele sunt prezentate sunt mai importante. De exemplu, sunt multe tipografii. Insa noi punem accent pe imaginea clientilor nostri, drept pentru care acestia au un succes real in piata lor de desfacere. Asta a condus si la un renume puternic pentru noi.

Proiectele pe care le-am realizat pana acum sunt puternice si beneficiaza de o stabilitate rar intalnita, care trece testele timpului. Clientii sunt multumiti si serviciile noastre de tipografie si, la randul lor, isi pot multumi clientii.

Tipografie si nu numai

Sian Image Media este o agentie de publicitate / tipografie din Constanta care ofera, insa, servicii in toata tara, incluzand pe cele de tiparire a diferitelor materiale precum brosuri, harti, carti, albume, etichete si multe altele. Periodic oferim promotii, nu pentru a ne tine clientii aproape, ci pentru ca intelegem la perfectie mecanismele marketingului. De aceea, va recomandam sa vizitati constant site-urile noastre si sa luati legatura cu unul dintre reprezentantii nostri pentru a putea primi cele mai bune oferte legate de tipografie carte.

Site-ul tiparcarte.ro este dedicat exclusiv serviciilor de tipografie carte pentru a nu se confunda cu celelelalte servicii pe care le oferim si pentru a ajuta tinerii autori sa gaseasca toate informatiile de care au nevoie intr-un singur loc.

Realizam tipografie de carte in tiraje mici, medii si mari, dar si materiale publicitare precum postere sau albume foto.

Este greu sa gasesti o tipografie de care sa fii pe deplin multumit. Masinile de tipar pe care le folosim sunt rapide, astfel incat comenzile vor ajunge in timp express la dumneavoastra. Ne place sa redefinim constant modul de prezentare si sa incercam sa rezolvam cat mai multe dintre problemele pe care le puteti avea sau care pot aparea.

Daca bugetul nu va permite sa obtineti o tipografie de carte asa cum v-ati dori, va putem propune solutii care au mai fost folosite, astfel incat sa nu mai trebuiasca schimbate prea multe detalii. Desigur, dumneavoastra veti prefera un aspect original, la fel cum este si lucrarea dumneavoastra, insa asta nu inseamna ca veti mai intalni acel aspect in alte parti, ci ca va putem da ceea ce platiti.