Suna acumContact

Tiparire manuale scolare

tiparire manuale scolare

Poate cea mai prolifica parte din tiparire este cea de tiparire manuale scolare sau multiplicare acestora – evident in conditiile respectarii legii. In general, fiecare profesor isi tipareste propriile culegeri si manuale de pe urma carora sa predea elevilor si studentilor. Desigur, nu toti isi permit sa faca acest lucru, insa anual apar din ce in ce mai multe culegeri, in special cele dedicate examenelor de specialitate. Acest fapt nu se rezuma doar la scoli, licee si facultati, ci si la alte institutii care au nevoie sa isi pregateasca personalul pentru o mai buna profesionalizare.

Tiparire manuale scolare – serviciu care urmeaza aceiasi pasi ca si in cazul unei carti obisnuite, doar ca folosesc elemente specifice, precum imagini colorate, formule, linii speciale etc.

Legal s-a incercat crearea unui monopol in ceea ce priveste tiparirea manualelor, insa acesta a cazut, deoarece se puteau face multe abuzuri. In continuare, orice editura sau casa de publicatie poate tipari manuale atat scolare, cat si pentru alte domenii. Deoarece statul nu asigura o tiparire corecta, din ce in ce mai multi profesori prefera sa apeleze la edituri particulare pentru a isi face culegerile. Periodic, Ministerul Invatamantului incearca sa stopeze acest lucru, apeland la tot felul de amenintari, insa niciodata legea nu trece, deoarece nu este convenabila nici pentru profesori, nici pentru elevi si nici pentru edituri.

Tiparire manuale scolare

Daca doriti sa tipariti un manual sau o culegere la noi, unul dintre colegii nostri va poate pune la dispozitie informatiile necesare in ceea ce priveste legalitatea acestui fapt. In orice caz, cartea se supune legilor generale ale autorilor si nu poate fi contracarata, deoarece o astfel de lege, care sa preia monopolulul, intr-o tara democratica, nu poate fi aprobata.

Formatele pot diferi, in functie de nevoile dumneavoastra, iar copertile pot fi laminate sau cartonate. Se pot introduce harti sau imagini colorate pentru o mai buna intelegere. In functie de varsta careia ii este adresat manualul, editorul va poate face recomandari pe baza experientei sale.

Echipamentele de ultima generatie de care dispunem asigura o calitate a lucrarii deosebita, la costuri minime, serviciul de tiparire manuale scolare fiind unul premium. Suntem deschisi colaborarilor si asteptam propunerile dumneavoastra in fiecare zi pe tiparcarte.ro sau pe sianimage.com.

Manualele tiparite la noi sunt apreciate in intreaga tara, in special de catre cei care le folosesc. Serviciile noastre de tiparire manuale scolare au fost recunoscute de catre utilizatori ca fiind unele de calitate, premium. Paginile sunt foarte bine prinse, iar hartia folosita este una de calitate buna, care permite notarea pe margine a unor date. De asemeni, tiparim si caiete de pregatire, cu spatii speciale pentru rezolvari. Majoritatea celor care au comandat de la noi manuale sau caiete speciale au fost foarte multumiti. Am primit doar aprecieri si, in fiecare an, comenzile de tiparire manuale scolare se reiau.