Suna acumContact

Tiparire carti color

Serviciul de tiparire carti color se adreseaza mai mult copiilor, dar si celor care doresc carti tiparite color, la calitate premium. De asemeni, sunt si cele care se doresc a fi pamfletare sau cu un aer sugubat. O parte scriitori prefera cartile alb negru, dar din ce in ce mai multe apeleaza cu incredere la serviciile noastre de tiparire carti color.

Tiparire carti color: cartile color au un cost mai ridicat de productie, insa si un anumit prestigiu. De obicei, se foloseste hartie mai groasa, lucioasa, cel putin in ultimul timp. Monochrome-ul este considerat ca fiind stilat si aduce aminte de popart. Tendinta, insa, va trece destul de repede. De fapt, asta este si problema cartilor colorate. In timp ce cele alb negru raman clasice, cele care folosesc culori sau diferite artificii sunt doar o tendinta de moment, mai mult un pas de marketing. Odata ce valul trece, ele raman pe raft asteptand sa fie redescoperite.

Chiar daca doriti sa tipariti carti color pentru adulti sau pentru copii, trebuie sa tineti cont de anumite reguli. De exemplu, culorile trebuie sa faca parte din aceeasi paleta, pentru a nu se crea un dezechilibru vizual. Exista metode folosite de catre profesionisti prin care se face acest lucru, deci veti avea nevoie de departamentul de grafica al editurii.

Tiparire carti color

Chiar si modul in care cartea va fi legata tine de alegerea culorilor. De obicei se foloseste metoda prinderii cu ata, astfel incat paginile sa ramana legate cat mai mult timp. Culorile cer o hartie mai groasa decat in cazul cartilor alb negru, motiv pentru care nu pot fi lipite. Dimensiunea paginilor are si ea un rol la fel de important, din aceleasi cauze.

Inainte de a comanda servicii de tiparire carti color, aflati care este cea mai economica dimensiune. Puteti face, astfel, un compromis pentru costul total al tirajului.

Pentru a se produce un efect vizual de impact maxim, culorile alese sunt, de obicei, dintre cele mai vivide. Impreuna cu luciul paginii, acestea sunt cele care raman imprimate mental ca si efect total al cartii. Asadar, ideile trebuie sa fie dintre cele mai bune pentru a compensa acest lucru. Pentru a proteja desenele, uneori foile se lamineaza, crescand, astfel, costurile productiei, dar aducand un plus de valoare.

Uneori se foloseste si perforarea pentru un plus de efect, insa aceasta tehnica este si mai costisitoare si nici nu se potriveste atat de bine cu culorile.

Asadar, daca doriti sa tipariti carti color sau alb negru tiparcarte.ro si sianimage.com va stau la dispozitie in fiecare zi pentru serviciile de tiparire carti color sau tiparire carti alb negru, in timpul programului de lucru, dar si prin intermediul site-urilor, unde puteti pune orice intrebare doriti. Un operator o va prelua si va raspunde la ea in termeni pe intelesul dumneavoastra, ajutandu-va sa alegeti cea mai buna varianta in ceea ce priveste calitatea, bugetul, marketingul si evolutia – tiparire carti color sau tiparire carti alb negru.