Suna acumContact

Tiparire carti alb negru

tiparire carte alb negru carte deschisa alb negru coperta tare

Sa-mi tiparesc cartea color sau in alb si negru? Serviciile de tiparire carti alb negru este unul dintre punctele forte ale tipografiei Sian Image Media.

Asta este una dintre primele intrebari cu care se confrunta un tanar debutant, in special atunci cand ia contact cu preturile. Daca bugetul nu ii permite, atunci va alege, de cele mai multe ori, sa isi tipareasca cartea alb negru.

Mai mult, noile tendinte sunt, de fapt, de a le readuce pe cele vechi inapoi. „Toate-s noi si vechi sunt toate”, insa in domeniul de tiparire carti tendintele pareau sa se indrepte spre hartie lucioasa, culori, desene cat mai abstracte, totusi serviciile de tiparire carti alb negru au ramas in topul alegerilor autorilor. Nu si cand vine vorba de preturi sau moda. Astfel, ne vedem prinsi intr-o batalie de alb negru versus color, atat din punct de vedere al preturilor, cat si al calitatii. Desigur, totul depinde de preferintele autorului sau ale editurii, insa, inainte sa incepem o batalie, poate ar fi cazul sa „dam Cezarului ce e al Cezarului” si sa ne aducem aminte ca toti ne-am indragostit de carti inca de pe vremea cand erau alb negru. Poate ca e evident castigatorul – serviciul de tiparire carti alb negru.

Exista o serie de factori care sa contribuie la decizie. Daca textul este simplu, atunci nu au nici un sens culorile. Chiar si un titlu colorat ar fi prea mult. Luati exemplul marilor autori, care aleg mai degraba sa foloseasca o decoratiune sau un anumit font decat sa caute culori. Daca, insa, cartea dumneavoastra are imagini, atunci aveti o decizie destul de importanta de luat.

Tiparire carti alb negru

Printul alb negru este mai putin scump decat cel color. Expertii nostri va pot face un calcul estimativ al ambelor variante, astfel incat sa puteti lua decizia corecta. Faceti o vizita biroului nostru, avand la dumneavoastra manuscrisul, iar unul dintre membrii echipei va va lamuri cu exactitate care este cea mai avantajoasa decizie pentru dumneavoastra – tiparire carti alb negru sau color.

Ca si artificii de efect, atunci cand nu doriti folosirea culorilor, insa vreti sa obtineti o anumita eleganta, puteti sa alegeti fonturi care sa permita o citire mai usoara sau insertii sub forma de pamblici, frunze, flori sau alte detalii. Totusi, trebuie sa tineti cont ca folosirea a prea multe astfel de detalii duce la o canibalizare a lor si ca au devenit, totusi, demodate. Tipografie Sian Image Media va ofera toate detaliile si va ghideaza astfel incat serviciul de tiparire carti alb negru sa fie pe placul dvs. si sa fiti pe deplin multumiti.

Faceti un pas in spate si ganditi obiectiv: intelegeti ca, in acest punct, nu este vorba despre a scrie o carte sau a ii da un aspect placut. Este vorba despre a o construi astfel incat sa maximizati profitul pe care il veti obtine de pe urma ei. Un editor cu experienta va poate explica de ce anumite alegeri sunt mai bune decat altele – de ce serviciul de tiparire carti alb negru poate fi mai bun decat tiparirea color si va recomandam sa ii urmati sfaturile, insa fara a face rabat de la constiinta dumneavoastra. Tineti cont ca fara forma pe care o dati dumneavoastra, ideile cartii nu au contur. Daca nu reusiti sa ajungeti la o intelegere cu editorul, cel mai bine este sa cautati unul cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda, deoarece tipografia noastra ofera si servicii de tiparire carti pentru edituri. TIPARIRE CARTI ALB NEGRU? Raspunsul este Sian Image Media.