Suna acumContact

Tiparire albume scolare si albume foto

Albume scolare

Atunci cand nu stiti ce cadou sa faceti unei persoane dragi, alegeti sa tipariti albume cu momentele cele mai speciale din viata voastra. Este o alegere clasica, insa suficient de rar intalnita incat sa produca zambete. Serviciul de tiparire albume scolare si albume foto este oferit astfel incat tipografia noastra sa indeplineasca si cele mai provocatoare situatii.

Albumele tiparite la sianimage.ro folosesc hartie stralucitoare, astfel incat se pastreaza aerul vechilor aparate de fotografiat. Se foloseste hartie foto premium, rezistenta si de diferite dimensiuni. Se urmareste obtinerea unei calitati a culorilor si imaginii exceptionale, astfel incat albumele tiparite sa fie apreciate chiar si de cel mai dificil critic.

Mai mult, inainte de a fi tiparite, pozele pot fi prelucrate cu ajutorul departamentului de grafica, astfel incat pot fi eliminate defectele, precum ochii rosii. Este un serviciu preferat de catre cei care urmeaza sa se casatoreasca si care prefera sa dea nuntasilor amintiri placute sub forma de poze. De asemeni, colaboram cu multi fotografi care participa la diferite evenimente dar nu dispun de echipamente proprii de printrare. Multumiti de calitatea lucrarilor oferite, acestia continua sa recomande tuturor celor care ii intreaba serviciile noastre.

Tiparire albume foto si tiparire albume scolare

Pe langa serviciile de tiparire albume, punem la dispozitia dumneavoastra si pe cele de completare tablouri canvas. Oferim si albume speciale pentru fotografiile pe care doriti sa le printati. Tiparul digital este un avantaj atunci cand doriti sa obtineti culori vii si sa scoateti fotografiile rapid. Nu exista diferente foarte mari, iar majoritatea pozelor moderne sunt printate.

Stilurile si preturile abordate sunt diverse si decisive pentru echipa noastra, deoarece nu acceptam sa lucram decat printuri care sa arate excelenta muncii noastre ca intreg. De aceea, clientii nostri revin intotdeauna cu placere la noi, fie ca este vorba de tiparirea unei carti, de printarea unor albume foto sau de manuale, afise sau materiale publicitare. Avem un portofoliu bogat si o lunga lista de clienti multumiti de ceea ce au primit si nu dorim, sub nici o forma, sa distrugem acest renume. De aceea, ne rezervam dreptul de a selecta cu atentie materialele pe care le doriti printate si a le refuza pe cele care nu se conformeaza standardelor noastre.

Fiecare comanda este tratata individual, cu maxima atentie, astfel incat sa se obtina o tenta personalizata pentru fiecare client. Incercam, astfel, sa surprindem un pic din personalitatea fiecaruia in albumele create si sa asamblam un puzzle care, peste ani, sa starneasca acelasi zambet pur pe fata celui care il priveste.

La noi puteti printa si fotografii de dimensiuni foarte mari pe care sa le folositi ca afise sau sa le daruiti unei persoane dragi. Tiparcarte.ro foloseste culori vivide, pline de personalitate, si tehnici care nu permit o pixelare puternica. Luati contact cu unul dintre membrii echipei noastre pentru a va detalia ofertele despre tiparirea de albume si fotografii, astfel incat sa luati decizia corecta.