Suna acumContact

Tipar carte tiraj mic

tiparire carti

Cartile cu tiraj mic au parte de un tratament special, spre deosebire de cele cu tiraj mare. Serviciul de tipar carte tiraj mic este preferat de catre autorii care nu isi permit costurile catorva mii de exemplare sau a celor care nu vor sa atinga un public atat de numeros. De fapt, majoritatea autorilor prefera sa aleaga serviciul de tipar carte tiraj mic initial, pentru ca mai apoi sa urmareasca evolutia vanzarilor sau a cererilor de pe piata si sa dea drumul inca unui tiraj, daca acesta este necesar.

Luand contact cu tipografia noastra, vi se va explica daca aveti nevoie de tipar carte tiraj mic. In ce consta acest lucru?

O tipografie moderna ofera serviciul de tipar carte tiraj mic in format print, dar si varianta in format electronic. De asemenea, ea se ocupa si de obtinerea ISBN-ului, dar si de partea grafica. ISBN-ul (International Standard Book Number) este un cod de identificare activ in peste 160 de tari. El este oferit in mod gratuit, insa trebuie obtinut cu ajutorul editurii la care va decideti sa tipariti cartea.

Tirajul este numarul total in care se decide tiparirea unei carti. Exista tiraje mici si foarte mici. Puteti tipari un singur exemplar sau doua sau o suta, de exemplu. Exista autori sau publicatii care au nevoie de tiraje mari, insa acesta nu este cazul majoritatii. De obicei, se foloseste un tiraj mic de test, pentru a vedea efectul cartii asupra cumparatorilor. In urma recenziilor obtinute se decide daca serviciul de tipar carte tiraj mic va fi reluat, in cate exemplare – poate chiar in tipar de tiraj mare.

Tipar carte tiraj mic – solutie economica, premium

Operatiunile pentru tipar carte tiraj micrealizate sunt complexe si minutioase, avand grija sa obtinem cea mai buna calitate a tirajului, indiferent de numarul exemplarelor. Cotatiile de pret sunt personalizate, astfel incat va puteti tipari cartea chiar si daca nu dispuneti de un buget foarte mare. De asemeni, suntem suficient de maleabili incat sa puteti alege acele elemente care sa se incadreze in pretul pe care sunteti dispus/a sa il oferiti, dar sa nu facem rabat de la efectul final dorit. Suntem constienti ca alaturi de numele autorului si titlul cartii apare si cel al tipografiei noastre si, de aceea, dorim sa obtinem tot ceea ce se poate mai bine, chiar si din cele mai putine resurse.

Designul copertii este, poate, unul dintre cele mai importante elemente peste care ne putem pune amprenta. Acesta nu doar ca prezinta un rezumat ilustrat al cartii, dar este si cel responsabil de cum merge vanzarea exemplarelor. Echipa noastra este pregatita din toate punctele de vedere sa creeze coperti care sa aiba un impact puternic, dar care sa integreze in structura lor si dorintele personale ale autorului. Pentru a face acest lucru, veti lucra indeaproape cu echipa de design grafic din cadrul tipografiei noastre, pana cand rezultatul obtinut va fi satisfacator din toate punctele de vedere.

Personalizarea pretului pentru serviciul de tipar carte tiraj mic consta in numarul de exemplare dorite, format, material de suport, finisari si alte caracteristici. De asemeni, se adauga si costuri suplimentare daca le doriti in regim de urgenta sau daca aveti dorinte care nu sunt printre cele obisnuite. Luati legatura cu unul dintre reprezentantii nostri pentru a stabili un pret corect pentru dumneavoastra.