Suna acumContact

Tipar carte tiraj mare

tipar carte in tiraj mare teancuri de carti asezate

Nici o senzatie nu se poate compara cu momentul cand iti ajung cartile proaspat tiparite de la editura. Desigur, daca ai comandat serviciul de tipar carte tiraj mare, va fi nevoie sa gasesti un loc unde sa le depozitezi, insa asta nu iti va strica fiorul placerii de a o desface pe prima si a ii mangaia paginile: iata, dupa atat de multa munca, literele tale vad lumina zilei si pot fi impartasite cu ceilalti.

La tiparcarte.ro – tipar carte tiraj mare – intelegem perfect aceasta emotie si, de aceea, ne dorim sa nu o stricam in vreun fel. Ne respectam clientii si prin profesionalismul nostru dorim sa le pastram vii si proaspete emotiile, pentru a nu stirbi din bucuria creatiei. Scopul nostru este sa creem legaturi cat mai stranse, prin care sa construim relatii de colaborare de lunga durata si sa va oferim tipar de carte pentru oricat de multe volume ati dori sa scrieti.

Ca si in cazul tiparelor de carte de tiraj mic, in serviciul de tipar carte tiraj mare – unde se cere un numar mai mare de exemplare exista anumiti pasi care trebuie satisfacuti. Desigur, acestia implica mai mult personal si o perioada de timp mai indelungata, insa costul final este unul echilibrat, optimizat. De aceea, multi autori prefera sa aleaga serviciul de tipar carte tiraj mare, pentru a economisi bani si timp.

Interiorul cartilor se tipareste pe hartie de 80 g/mp, iar copertile pe 250 -300 -350 g/mp. De aceea, in cazul unui tiraj mare, trebuie sa luati in considerare si greutatea acestuia, precum si faptul ca nu va fi usor de transportat. Punem la dispozitia clientilor nostri metode de transport si avem contracte solide cu retelele de distributie.

Tipar carte tiraj mare

Se intampla uneori ca un autor sa comande un tiraj prea mare pentru cartile sale. In acest caz, ele pot fi daruite sau se poate discuta cu retelele de distributie, pentru a fi vandute la un pret mai mic decat cel stabilit initial. In orice caz, exista solutii si pentru acest lucru. Luati legatura cu unul dintre reprezentantii tipografiei Sian Image Media pentru a va oferi o rezolvare cat mai buna a situatiei. Costurile pentru serviciul de tipar carte tiraj mare pot fi optimizate din mai multe detalii aferente cartii dvs.

Un tiraj mare necesita o retea de distributie nationala sau internationala. De aceea, este nevoie sa lucrati cu profesionisti in toate aspectele. Va recomandam, de asemeni, si tururi de lansare a cartii, pentru ca aceasta sa devina cunoscuta publicului. Astfel, va veti asigura o vanzare mai buna si o acaparare mai mare a pietii. Tiparcarte.ro are contracte cu unii dintre cei mai buni distribuitori si va poate pune in legatura cu tot personalul de care aveti nevoie pentru a avea o carte de succes.