Suna acumContact

Tehnoredactare

tehnoredactare verificare culori tiparite

Tehnoredactare carte serviciu care reprezinta pregătirea tehnică a unui manuscris, înainte de a începe operația de tipărire și se execută după reguli bine stabilite. La interior, cartea este ‘paginată’, adică textul este aşezat în pagină ţinând cont de font şi de forma tipografică a manuscrisului. Scopul serviciului de tehnoredactare carte este obţinerea unui document cu calităţi grafice superioare, cu o formă de prezentare adaptată conţinutului şi un text lizibil şi plăcut la aspect.

Pentru un scriitor, tehnoredactarea poate părea inutilă, crezând că a scris cel mai bun text pe care îl poate oferi. Nu numai, este perioada în care toţi deţinem un computer personal, un scanner sau o imprimantă şi ştim să le utilizăm. În schimb, cel care a devenit inamicul nostru este timpul liber: job-ul, dar şi problemele cotidiene intervin de cele mai multe ori. De aceea, venim cu soluţia optimă pentru tine şi manuscrisul tău: tehnoredactare carte!  Astfel, scrisul dvs. devine mai concis, mai clar și mai atrăgător pentru cititori.

Tehnoredactare carte

Având în vedere factorul uman ce se află în “spatele” tehnoredactărilor pe care le realizăm, marja de eroare maxim admisă într-o lucrare este de maxim 1%. Ce înseamnă acest lucru? De exemplu, într-o lucrare de 100.000 de caractere fără spaţii, se pot accepta cel mult 1.000 de erori. Însă nu vă faceţi griji deoarece din experienţa noastră de-a lungul timpului niciodată nu se întâmplă să existe mai mult de 50 de erori.

Dacă te întrebi ce ne recomandă, este foarte simplu: experienţa acumulată de-a lungul timpului, staff-ul profesionist, buna organizare şi cel mai important, pasiunea pentru a obţine lucrări de calitate. Suntem siguri că ţii foarte mult la aspectul lucrării tale, de aceea trebuie să apelezi la cei mai buni din branşă în tehnoredactare carte: echipa Sian Image Media.

Servicii de corectură si machetare

Corectura este o componentă esenţială în redactarea unei cărţi. Calitatea unui text depinde de corectitudinea formală. Aşadar, un text fără erori va fi mult mai uşor de citit, având de asemenea şi un aspect profesional. Corectură carte se referă la identificarea şi corectarea greşelilor și se poate execută atât înainte, cât și după redactarea sau tehnoredactarea materialului.

În cadrul serviciilor de corectură, redactorii Sian Image Media elimină greșelile gramaticale, cât şi cele de ortografie, semnele de punctuație și sintaxă. În plus, ei vor verifica logica manuscrisului şi construcţia lui, dialogurile, personajele şi alte elemente, luând în considerare referințele și cerințele de stil, evitând eventualele repetări pentru a face textul mult mai clar.

Modul de lucru:

Activitatea de corectură carte se poate realiza:

  1. Înainte, cât și după redactarea sau tehnoredactarea materialului.
  2. Pe hârtie, folosind semnele clasice de corectură, reproduse pe rama textului.
  3. În programul de procesare a textului.
  4. Cât şi „electronic”, făcând însemnări direct în pagina de .pdf, folosind „Sticky Notes” și celelalte facilități de „Text Edit Tools” oferite de programe.

O atenţie deosebită o acordăm şi creaţiei grafice şi DTP (machetare carte), echipa Sian Image oferind clienţilor programe avansate de grafică şi editare, la cele mai înalte standarde de calitate, de la creaţia siglei, la definirea elementelor grafice reprezentative, cât şi de la creaţia sloganului la design-ul cărţii. Realizăm în timp record grafica personalizată pentru orice produs.