Suna acumContact

Editură / Editare carte

editare carte

Cartea ta este aproape gata. Ai nevoie de editura carte. Noi considerăm că nopţile albe şi efortul depus în căutarea cuvintelor potrivite încep să dea roade în momentul în care este editată cartea. În cadrul editurii Sian Image Media, un redactor cu experienţă citeşte, redactează manuscrisul, şi pregăteşte materialele necesare înscrierii în plan editorial a cărţii. În tot acest proces, între autorul textului cât şi editor va exista o comunicare directă şi deschisă. Editorul are ca şi scop înţelegerea modului de exprimare cât şi de prezentare al ideilor, iar activitatea de editare carte trebuie să fie stabilită de comun acord cu autorul. În cadrul serviciului de editare carte, sunt în primul rând eliminate repetiţiile supărătoare, tautologiile, termenii cu sensuri improprii şi greşelile de exprimare (pleonasme, redundanţe). Pentru a clarifica mesajul, în editarea cărţii, editorul poate recurge atât la scurtarea sau eliminarea frazelor, cât şi la schimbări de topică. Cei mai utilizaţi termeni în domeniul editorial de orice fel sunt: corectură, redactare, stilizare şi editare carte; exact cu ce vă poate ajuta echipa noastră de editori! Aşadar, fiecare dintre termenii de mai sus se pot îmbina pentru a forma acţiuni complexe în procesul de realizare al cărţii, dar pot fi şi acţiuni separate. În editarea unei cărţi, prin serviciul de editura carte sunt verificate:

  • Erorile de dactilografiere, de ortografie, punctuație, gramatică;
  • Stilul: inconsistența textului, sintaxă improprie, formulări gramaticale;
  • Logică: adăugarea sau eliminarea majusculelor în funcţie de nevoie;
  • Formatarea textului: spaţiere egală între cuvinte, propoziţii, fraze cât şi paragrafe, stabilirea marginilor paginilor, cât şi fontul.
  • Verificarea ordinii tabelelor, citatelor, numelor, tabelelor, locurilor şi notelor de subsol şi sfârşit de capitol.

Editura carte – servicii de editura si tipografie

Sian Image Media ofera servicii de editura carte si tipar carte in tiraj mic si mare tuturor celor interesati de servicii de acest fel. Personalul calificat, cu experienta indelungata din domeniul tipografic asigura servicii de editura carte si tipar carti alb negru sau color la o calitate premium, calitate ridicata.