Suna acumContact

Design coperta carte

tipar carte tiraj mic tiraj mare

Din punct de vedere tehnic, serviciul de design coperta care, ofera coperti finite care pot fi 1×1 (copertă cartonată, caşerată sau supracopertă, adică hardcover) sau 1×2 (coperta din carton, paperback sau softcover). Elementele de design text sau grafică sunt repartizate pe ambele feţe ale copertelor (coperta I, coperta a II-a, coperta a III-a şi coperta a IV-a) şi pe cotor.

Pe coperta I, elementele obligatorii unui design de copertă sunt: titlul, autorul şi editura. Pe lângă acestea, se pot adăuga: anul apariţiei, texte promoţionale, menţiuni editoriale şi colecţia din care face parte cartea.

Coperta a II-a este foarte rar utilizată în zilele noastre, dar este recomandă realizarea unei prezentări a cărţii. Aceasta reprezinta primul impact pentru cititorul dvs.

Coperta a III-a, ca şi cea precedentă, conţine mai rar elemente tipărite, uneori fiind inserate în serviciul de design copertă: o scurtă prezentare a autorului, eventual şi fotografia acestuia.

Pe coperta a IV-a sunt de obicei imprimate: ISBN, cod de bare. Elemente facultative: colecţia, fotografia autorului, texte promoţionale, numele ilustratorului.

Cotorul conţine elemente de tip text sau imagine doar de la o grosime mai mare de 0,7 cm. Elementele obligatorii acestuia sunt: autorul, titlul, editura sau sigla editurii. Toate cartile care vor fi tiparite, respectiv editate au nevoie de o coperta care sa exprime cat mai clar ceea ce doreste autorul sa transmita cititorului. Astfel, serviciul de design coperta este unul foarte important. Tipografia Sian Image Media incearca sa realizeze acest serviciu intr-un mod profesional, pentru ca ne dorim clienti multumiti si fericiti.

Fie ca doriti sa achizitionati acest serviciu de la noi sau ca puteti sa ne furnizati deja acest design coperta important este ca Sian Image Media va poate tipari cartile in tiraj mic sau mare, alb negru sau color. Personalul societatii este trainuit astfel incat rezultatele sa fie pe masuraa asteptarilor dvs.